Ви треба помош? Слободно контактирајте не на 077 986 830; 078 410 580
Сакате директна средба? Ќе не најдете на

ул. „Крижевска“ бр. 19

2300 Кочани

  • zgrada2-1
  • zgrada2-5
  • zgrada2-6
  • zgrada2-3
  • zgrada2-4
  • zgrada2-7
  • slideshow jquery
  • zgrada2-9
carousel bootstrap by WOWSlider.com v7.8

МАКЕДОНСКА ГРАДБА СО ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

Во срцето на градот, на ул. „Скопска“ во населбата Калиманова Глава е лоциран станбено – деловниот комплекс „АЛЕКС“. Одличната местоположба на објектот овозможува брза комуникација со било кој дел од градот, а мирната околина е идеално место за одгледување на деца.

Околу комплексот се предвидени над 250 модерни паркинг места, додека на задниот дел ќе има уредена околина, хортикултурно оплеменета и со осмислени содржини (шеталиште, парк, детско игралиште…)

Со веќе изградените објекти ги надминавме стандардите за градба во регионот, па и пошироко.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА СТАНБЕНО – ДЕЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ НА АЛЕКС-СТАНОВИ

– Геомеханичка стабилност од 80 до 105 МРа
– Асеизмичка безбедност потврдена со ИЗИС сертификат (вградена арматура над 300.000 кг)
– Цврстина на бетон до МБ40
– Функционален, максимално искористен станбен простор, по мерка на купувачите
Енергетски пасош А – класа, одлични енергетски параметри, долгорочна заштеда на енергија за греење и ладење
До 3 пати намалена потрошувачка на енергија за греење и ладење
– Термоизолирана фасада со тврдопресуван стиропор и 20cm минерална волна плус 10 cm панел ( со полиретан) за покриви

 

Соработуваме со најдобрите: