Ви треба помош? Слободно контактирајте не на 077 986 830; 078 410 580
Сакате директна средба? Ќе не најдете на

ул. „Крижевска“ бр. 19

2300 Кочани

 

Станови - ул. „Скопска“ 2

Станови - ул. „Скопска“ 2

Во срцето на градот, на ул. „Скопска“ во населбата Калиманова Глава е лоциран станбено – деловниот комплекс „АЛЕКС“.

Становите кои ги нудиме се со различни големини, од 45 м2 до 95 м2, и истите ќе бидат вселиви во 2018 год.

Станови - ул. „Скопска“

Станови - ул. „Скопска“

Во срцето на градот, на ул. „Скопска“ во населбата Калиманова Глава е лоциран станбено – деловниот комплекс „АЛЕКС“.

Становите кои ги нудиме се со различни големини, од 40 м2 до 103 м2, но сите се со функционален, максимално искористен станбен простор, по мерка на купувачите.

Cтановите се вселиви во 2016 год.

Станови - „Зелен појас“

Станови - „Зелен појас“

На атрактивна локација, на улицата „Григор Прличев“, во населбата „Зелен појас“ се наоѓа станбениот објект „Алекс“.

Становите во оваа зграда се со површини од 42 м2 до 101 м2 и се со источна, југо-источна, јужна и југо-западна ориентација.

Единствен стан за продажба е стан бр. 3, кој е со површина од 42 м2 и се нуди целосно опремен.