Ви треба помош? Слободно контактирајте не на 077 986 830; 078 410 580
Сакате директна средба? Ќе не најдете на

ул. „Крижевска“ бр. 19

2300 Кочани

 

Стан тип 1 - Трособен стан 66.5м2

Стан тип 1 - Трособен стан 66.5м2

Стан тип 2 - Трособен стан 68м2

Стан тип 2 - Трособен стан 68м2

Стан тип 3 - Трособен стан 69м2

Стан тип 3 - Трособен стан 69м2

Стан тип 4 - Двособен стан 44м2

Стан тип 4 - Двособен стан 44м2

Стан тип 5 - Трособен стан 60м2

Стан тип 5 - Трособен стан 60м2

Стан тип 6 - Трособен стан 63м2

Стан тип 6 - Трособен стан 63м2

Стан тип 7 - Четирисобен стан 95м2

Стан тип 7 - Четирисобен стан 95м2

Стан тип 8 - Трособен стан 75м2

Стан тип 8 - Трособен стан 75м2

Стан тип 9 - Трособен стан 74м2

Стан тип 9 - Трособен стан 74м2

Стан тип 10 - Трособен стан 70м2

Стан тип 10 - Трособен стан 70м2

Соработуваме со најдобрите: