Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 1 - Трособен стан 57 m 2

Стан тип 1
Стан тип 1
Стан тип 1
Стан тип 1
PlayPause
Стан тип 1
Стан тип 1
Стан тип 1
Стан тип 1
previous arrow
next arrow
Ходник, дневна соба и кујна 26.20 m2
Бања 4.00 m2
Спална соба 12.75 m2
Спална соба 10.00 m2
Тераса 4.05 m2
Вкупно 57.00 m2