Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 7 - Трособен стан 71 m 2

Стан тип 7
Стан тип 7
Стан тип 7
Стан тип 7
PlayPause
Стан тип 7
Стан тип 7
Стан тип 7
Стан тип 7
previous arrow
next arrow
Ходник 8.05 m2
Дневна соба и кујна 25.15 m2
Бања 5.15 m2
Спална соба 14.80 m2
Спална соба 12.00 m2
Балкон 5.85 m2
Вкупно 71.00 m2