Или пишете ни на:

[email protected] | [email protected]

КАТ 5 - ЛУКСУЗНИ СТАНОВИ

За подетални информации кликнете на соодветниот стан.

Зградата се наоѓа во станбениот комплекс „Алекс“, на ул. „Скопска“ во Кочани.