Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 11 - Двособен стан 45 m2

Ходник2.80 m2
Дневна соба и кујна18.75 m2
Бања4.10 m2
Спална соба15.00 m2
Балкон4.35 m2
Вкупно45.00 m2