Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Компанија Алекс

ул. „Крижевска“ бр.19
2300 Кочани

+ 389 (0)78 410 580
+ 389 (0)77 986 830

aleks-zgrada

Контакт форма

  Полињата означени со * се задолжителни

  Лица за контакт

  РАДМИЛА ЈОСИФОВА

  Phone: +389 (0)78 410 580
  e-mail: [email protected]

  МАРТИНА ЈОСИФОВА

  Phone: +389 (0)78 410 265
  e-mail: [email protected]

  ЕЛЕНА ШИШКИН ТРЖАМАНОВА

  Phone: +389 (0)78 410 580
  e-mail: [email protected]