Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

ЗГРАДА PREMIUM 01 - ШТИП

Интерактивна мапа

За подетални информации кликнете на соодветниот кат. Зградата се наоѓа на ул. „Сремски фронт“ во Штип.

Алекс станови

Македонска градба
Европски квалитет

Нашата примарна цел е обезбедување на максимално функционални, квалитетни и економични домови.

Локација

Внимателно одбраната локација на објектот овозможува брза комуникација со било кој дел од градот, а мирната околина е идеално место за одгледување на деца.

Градба

Компанијата применува високи стандарди за квалитет, енергетска ефикасност, сигурност и сите најнови технологии и иновации за современо домување.

Паркинг

Околу комплексот се предвидени паркинг места за секој стан, подрумско ниво со помошни простории како и бројни зелени површини во околината за пријатна атмосфера на жителите.

Станови

Становите се со различни големини, од 50 м2 до 88 м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.

Галерија

1ps
2ps
3ps
4ps
PlayPause
1ps
2ps
3ps
4ps
previous arrow
next arrow

Ентериер

Становите се распоредени на седум нивоа, што овозможува интимност, комотност и приватност во живеењето на станарите.

Ентериер со одличен квалитет, модерен дизајн, блиндор врати, естетика и функционалност

Објектот има модерен и комфорен лифт од фурнирани плочи и сјаен нераѓосувачки челик со капацитет од 750кг или 10 лица во лифтот.

Уникатниот ентериерен концепт, атрактивната локација, пристапноста од повеќе улици како и квалитетната изведба го прави овој комплекс посебен.

Становите се со различни големини, од 50 м2 до 88 м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.