Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

СЕРТИФИКАТИ

Сертификати за квалитет

Со веќе изградените објекти ги надминавме стандардите за градба во регионот, па и пошироко. Тоа го постигнавме со примена на меѓународните стандарди, трендови и најнови технологии, но и со посветување на особено внимание на квалитетот на градба, како и со изборот на најквалитетни материјали, кои поседуваат ISO9001 сертификати за квалитет и ISO 14001 за заштита на животната средина.

Затоа и новиот објект продолжуваме да го градиме со најдобрите.

Со употребата на сертифицирани материјали за градба од најново производство на нашите клиенти им овозможуваме долгорочно да уживаат во современите светски придобивки на безбедното, квалитетно, здраво и економично домување.

Асеизмичка безбедност е потврдена од Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје.

Имајќи го ова во предвид, стручниот тим, предводен од главниот двигател, генералниот менаџер Александар Јосифов, Ви гарантира дека нема само да купите неколку десетина метри квадратни простор, туку ќе добиете сигурен, траен и квалитетен дом, со долгорочен квалитет, кој нема да загуби од вредноста со текот на времето