Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

ЗГРАДА PREMIUM 05 - КОЧАНИ

Интерактивна мапа

За подетални информации кликнете на соодветниот кат.

Зградата се наоѓа на ул. „Скопска“ во Кочани.

Алекс станови

Македонска градба
Европски квалитет

Нашата примарна цел е обезбедување на максимално функционални, квалитетни и економични домови.

Локација

Внимателно одбраната локација на објектот овозможува брза комуникација со било кој дел од градот, а мирната околина е идеално место за одгледување на деца.

Градба

Компанијата применува високи стандарди за квалитет, енергетска ефикасност, сигурност и сите најнови технологии и иновации за современо домување.

Паркинг

Околу комплексот се предвидени паркинг места за секој стан, подрумско ниво со помошни простории како и бројни зелени површини во околината за пријатна атмосфера на жителите.

Станови

Становите се со различни големини, од 51 м2 до 99 м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.

Галерија

Kocani
Kocani 2
PlayPause
Kocani
Kocani 2
previous arrow
next arrow

Ентериер

Становите се распоредени на седум нивоа, што овозможува интимност, комотност и приватност во живеењето на станарите.

Ентериер со одличен квалитет од увоз, модерен дизајн, блиндор врати, естетика и функционалност.

Подземни паркинг места, влез со модернизирана електрична панелна врата и директна комуникација со лифт до секој кат.

Објектот има модерени и комфорени два лифта од фурнирани плочи и сјаен нераѓосувачки челик со капацитет од 750кг или 10 лица во лифтот.

Уникатниот ентериерен концепт, атрактивната локација, пристапноста од повеќе улици како и квалитетната изведба го прави овој комплекс посебен.

Становите се со различни големини, од 51 м2 до 99 м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.