Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 4 - Четворособен стан 89 m 2

Стан тип 4
Стан тип 4
Стан тип4
Стан тип 4
Стан тип 4
PlayPause
Стан тип 4
Стан тип 4
Стан тип4
Стан тип 4
Стан тип 4
previous arrow
next arrow
Ходник 8.45 m2
Дневна соба и кујна 31.10 m2
Бања 3.85 m2
Тоалет 1.65 m2
Спална соба 14.30 m2
Спална соба 10.50 m2
Спална соба 9.20 m2
Помошна просторија 1.75 m2
Балкон 4.30 m2
Балкон 3.90 m2
Вкупно 89.00 m2