Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

ЗГРАДА Н11 - ШТИП

Интерактивна мапа

За подетални информации кликнете на соодветниот кат.

Зградата се наоѓа на ул. „Партизанска“, населба „Сењак 4“ во Штип.

Луксузни станови - Приземје Луксузни станови - Кат 1 Луксузни станови - Кат 2 Луксузни станови - Кат 3 Луксузни станови - Кат 4 Луксузни станови - Кат 5

Алекс станови

Македонска градба
Европски квалитет

Нашата примарна цел е обезбедување на максимално функционални, квалитетни и економични домови.

Локација

Внимателно одбраната локација на објектот овозможува брза комуникација со било кој дел од градот, а мирната околина е идеално место за одгледување на деца.

Градба

Компанијата применува високи стандарди за квалитет, енергетска ефикасност, сигурност и сите најнови технологии и иновации за современо домување.

Паркинг

Околу комплексот се предвидени паркинг места за секој стан, подрумско ниво со помошни простории како и бројни зелени површини во околината за пријатна атмосфера на жителите.

Станови

Становите се со различни големини, од 42 м2 до 73м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.

Галерија

zgrada-N11-stip-01
zgrada-N11-stip-02
zgrada-n11-stip-03
zgrada-N11-stip-04
zgrada-N11-stip-05
PlayPause
zgrada-N11-stip-01
zgrada-N11-stip-02
zgrada-n11-stip-03
zgrada-N11-stip-04
zgrada-N11-stip-05
previous arrow
next arrow

Ентериер

Во внатрешноста на зградата има 54 станови, распоредени на шест нивоа, што овозможува интимност, комотност и приватност во живеењето на станарите.

Објектот има два брзи, модерни лифтови со капацитет од 10 лица или 750 кг по лифт.

Уникатниот ентериерен концепт, атрактивната локација, пристапноста од повеќе улици како и квалитетната изведба го прави овој комплекс посебен.

Становите се со различни големини, од 42 м2 до 73м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА НАШАТА НОВА СТАНБЕНА ЗГРАДА

Зошто да не одберете нас?

0
Луксузни станови
0
Станбени нивоа
0
Модерни лифта
0
m2 зеленило