Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Започнување со градба на првата станбена зграда во комплекс „алекс“ – кочани

Објектот е со површина од 5300 m2