Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

вселување во третата станбена зграда во комплекс „алекс“ – кочани

Објектот е со површина од 8400 m2