Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 45 m2

Ходник 2.80 m2
Дневна соба и кујна 18.75 m2
Бања 4.10 m2
Спална соба 15.00 m2
Балкон 4.35 m2
Вкупно 45.00 m