Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 65 m2

Ходник 7.20 m2
Дневна соба и кујна 22.10 m2
Бања 4.70 m2
Спална соба 11.30 m2
Спална соба 14.95 m2
Балкон 4.70m2
Вкупно 65.00 m2