Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 84 м2

Ходник 11.70 m2
Дневна соба и кујна 30.60 m2
Бања 5.00 m2
Тоалет 2.70 m2
Спална соба 17.80 m2
Спална соба 11.20 m2
Балкон 4.55 m2
Вкупно 84.00 m2