Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 70 м2

Ходник 3.50 m2
Дневна соба и кујна 28.40 m2
Бања 4.55 m2
Тоалет 3.35 m2
Спална соба 12.70 m2
Спална соба 13.05 m2
Балкон 4.75 m2
Вкупно 70.00 m2