Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 51 м2

Ходник 3.80 m2
Дневна соба и кујна 25.25 m2
Бања 4.15 m2
Спална соба 12.70 m2
Балкон 5.10 m2
Вкупно 51.00 m2