Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 45 м2

Ходник 3.50 m2
Дневна соба и кујна 23.55 m2
Бања 3.40 m2
Спална соба 10.80 m2
Балкон 3.90 m2
Вкупно 45.00 m2