Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 62 м2

Ходник 9.75 m2
Дневна соба и кујна 27.20 m2
Бања 3.90 m2
Спална соба 16.50 m2
Балкон 4.50 m2
Вкупно 62.00 m2