Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 70 m2

Ходник 7.90 m2
Дневна соба и кујна 22.00 m2
Бања 4.15 m2
Спална соба 12.30 m2
Спална соба 17.50 m2
Балкон 6.20m2
Вкупно 70.00 m2