Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 71 m2

Ходник 5.95 m2
Дневна соба и кујна 28.95 m2
Бања 4.25 m2
Тоалет 2.20 m2
Спална соба 15.45 m2
Спална соба 9.90 m2
Балкон 4.70m2
Вкупно 71.00 m2