Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 76 m2

Ходник 4.85 m2
Дневна соба и кујна 32.55 m2
Бања 4.20 m2
Тоалет 2.30 m2
Спална соба 11.25 m2
Спална соба 16.70 m2
Балкон 4.55 m2
Вкупно 76.00 m2