Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 77 m2

Ходник 8.75 m2
Дневна соба и кујна 28.10 m2
Бања 4.10 m2
Тоалет 1.95 m2
Спална соба 16.20 m2
Спална соба 12.00 m2
Балкон 5.90m2
Вкупно 77.00 m2