Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 71 m2

Ходник 7.60 m2
Дневна соба и кујна 25.95 m2
Бања 4.75 m2
Спална соба 15.10 m2
Спална соба 12.40 m2
Балкон 5.20m2
Вкупно 71.00 m2