Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 69 m2

Ходник 6.40 m2
Дневна соба и кујна 28.75 m2
Бања 4.15 m2
Спална соба 14.80 m2
Спална соба 10.65 m2
Балкон 4.20m2
Вкупно 69.00 m2