Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Тип 1 – Трособен стан 57 m2

Ходник
Дневна соба и кујна
26.20 m2
Бања 4.00 m2
Спална соба 12.75 m2
Спална соба 10.00 m2
Тераса 4.05m2
Вкупно 57.00 m2