Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Четворособен стан – 95 m2

Ходник 7.80 m2
Дневна соба и кујна 30.00 m2
Бања 5.10 m2
Тоалет 1.90 m2
Претсобје 6.10 m2
Спална соба 10.10 m2
Спална соба 9.00 m2
Спална соба 13.95 m2
Балкон 7.70m2
Балкон 3.35m2
Вкупно 95.00 m2