Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 48 m2

Ходник 3.90 m2
Дневна соба и кујна 23.45 m2
Бања 4.25 m2
Спална соба 12.80 m2
Балкон 3.60 m2
Вкупно 48.00 m2