Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Двособен стан – 52 m2

Ходник 6.70 m2
Дневна соба и кујна 23.25 m2
Бања 4.00 m2
Спална соба 13.55m2
Балкон 4.55 m2
Вкупно 52.00 m2