Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 74 m2

Ходник 6.70 m2
Дневна соба и кујна 30.65 m2
Бања 4.20 m2
Спална соба 16.70 m2
Спална соба 11.20 m2
Балкон 4.55m2
Вкупно 74.00 m2