Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н11 - Штип

Тип 2

Tрособен стан 67 m 2

Просторија Површина
1. Ходник 7.00 m2
2. Бања 4.12 m2
3. Спална соба 15.22 m2
4. Детска соба 10.83 m2
5. Дневeн престој со кујна 22.82 m2
Станбена површина 59.99m2
6. Тераса 7.01 m2
Вкупно 67.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа

Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1