Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н11 - Штип

Тип 3

Tрособен стан 73 m 2

 ПросторијаПовршина
1.Ходник8.28 m2
2.Бања4.48 m2
3.Спална соба15.00 m2
4.Детска соба11.82 m2
5.Дневeн престој со кујна26.42 m2
 Станбена површина66.00m2
6.Тераса7.00 m2
 Вкупно73.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа

Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1