Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н11 - Штип

Тип 8

Трособен стан 72 m 2

 ПросторијаПовршина
1.Ходник9.77 m2
2.Бања4.72 m2
3.Спална соба15.69 m2
4.Детска соба10.37 m2
5.Дневeн престој со кујна25.74 m2
 Станбена површина66.29m2
6.Тераса5.71 m2
 Вкупно72.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа

Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1