Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н10 - Штип

Тип 5 - приземје

Трособен стан 58 m 2

Ходник 4.59 m2
Бања 4.00 m2
Спална соба 12.68 m2
Детска соба 9.69 m2
Дневна престој со кујна 24.16 m2
Тераса 3.34 m2
Вкупно 58.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ориентација