Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н10 - Штип

Тип 7 - приземје

Трособен стан 52 m 2

Ходник 6.19 m2
Бања 3.78 m2
Спална соба 9.79 m2
Детска соба 9.88 m2
Дневна престој со кујна 22.39 m2
Вкупно 52.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ориентација