Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 10 - Трособен стан 72 m 2

PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
Ходник7.65 m2
Дневна соба и кујна29.45 m2
Бања4.15 m2
Спална соба13.90 m2
Спална соба10.80 m2
Балкон6.05 m2
Вкупно72.00 m2