Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н10 - Штип

Тип 1 - Приземје

Двособен стан 40 m 2

Ходник5.13 m2
Бања3.76 m2
Спална соба10.05 m2
Дневна престој со кујна17.58 m2
Тераса3.83 m2
Вкупно40.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ориентација