Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда Н10 - Штип

Тип 3

Двособен стан 50 m 2

Ходник5.53 m2
Бања4.40 m2
Спална соба10.69 m2
Дневна престој со кујна25.73 m2
Тераса3.15 m2
Вкупно50.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ориентација

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1