Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

ЗГРАДА „АЛЕКС“ 4

Интерактивна мапа

За подетални информации кликнете на соодветниот кат.

Зградата се наоѓа во станбениот комплекс „Алекс“, на ул. „Скопска“ во Кочани.

Алекс станови

Македонска градба
Европски квалитет

Нашата примарна цел е обезбедување на максимално функционални, квалитетни и економични домови.

Локација

Внимателно одбраната локација на објектот овозможува брза комуникација со било кој дел од градот, а мирната околина е идеално место за одгледување на деца.

Градба

Компанијата применува високи стандарди за квалитет, енергетска ефикасност, сигурност и сите најнови технологии и иновации за современо домување.

Паркинг

Околу комплексот има над 300 модерни паркинг места, а предвидено е и подрумско ниво со дополнителен паркинг простор за станарите.

Станови

Становите се со различни големини, од 48 м2 до 94м2, сите со функционален, максимално искористен станбен простор, токму по Ваша мерка.

Галерија

Зграда 4
Зграда 4
Зграда 4
PlayPause
Зграда 4
Зграда 4
Зграда 4

Ентериер

Во внатрешноста на зградата има 77 станови, распоредени на седум ката, што овозможува интимност, комотност и приватност во живеењето на станарите. Во централниот дел во приземјето има посебно осмислена заедничка просторија, на располагање на станарите за нивно заедничко дружење.

Објектот има два брзи, модерни лифтови со капацитет од 10 лица по лифт.

Уникатниот ентериерен концепт, атрактивната локација, пристапноста од повеќе улици како и квалитетната изведба го прави овој комплекс посебен.

Зградата има 77 стана. Станови достапни од 48м2 до 94м2.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА НАШАТА НОВА СТАНБЕНА ЗГРАДА

Зошто да не одберете нас?

0
Луксузни станови
0
Паркинг места
0
Деловни простории
0
Модерни лифта

Видео Презентација