Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

КАТ 5 - ЛУКСУЗНИ СТАНОВИ

За подетални информации кликнете на соодветниот стан.

Зградата се наоѓа во станбениот комплекс „Алекс“, на ул. „Скопска“ во Кочани.