Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 10 - Трособен стан 72 m 2

Стан тип 10
Стан тип 10
Стан тип 10
Стан тип 10
PlayPause
Стан тип 10
Стан тип 10
Стан тип 10
Стан тип 10
previous arrow
next arrow
Ходник7.65 m2
Дневна соба и кујна29.45 m2
Бања4.15 m2
Спална соба13.90 m2
Спална соба10.80 m2
Балкон6.05 m2
Вкупно72.00 m2