Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 2 - Двособен стан 48 m 2

Стан тип 2
Стан тип 2
Стан тип 2
Стан тип 2
PlayPause
Стан тип 2
Стан тип 2
Стан тип 2
Стан тип 2
previous arrow
next arrow
Ходник, дневна соба и кујна28.65 m2
Бања4.35 m2
Спална соба11.90 m2
Балкон3.10 m2
Вкупно48.00 m2