Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 3 - Трособен стан 69 m 2

Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
PlayPause
Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
Стан тип 3
previous arrow
next arrow
Ходник6.00 m2
Дневна соба и кујна32.65 m2
Бања4.00 m2
Спална соба10.80 m2
Спална соба10.75 m2
Балкон4.80 m2
Вкупно69.00 m2