Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 5 - Трособен стан 71 m 2

Стан тип 5
Стан тип 5
Стан тип 5
Стан тип 5
PlayPause
Стан тип 5
Стан тип 5
Стан тип 5
Стан тип 5
previous arrow
next arrow
Ходник6.10 m2
Дневна соба и кујна30.35 m2
Бања4.20 m2
Спална соба11.95 m2
Спална соба12.05 m2
Балкон6.35 m2
Вкупно71.00 m2