Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 6 - Четворособен стан 94 m 2

Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
PlayPause
Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
Стан тип 6
previous arrow
next arrow
Ходник 13.10 m2
Дневна соба и кујна 32.45 m2
Бања 4.55 m2
Тоалет 2.10 m2
Спална соба 13.15 m2
Спална соба 13.00 m2
Спална соба 8.80 m2
Балкон 6.85 m2
Вкупно 94.00 m2