Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 8 - Трособен стан 76 m 2

Стан тип 8
Стан тип 8
Стан тип 8
Стан тип 8
PlayPause
Стан тип 8
Стан тип 8
Стан тип 8
Стан тип 8
previous arrow
next arrow
Ходник 9.00 m2
Дневна соба и кујна 30.00 m2
Бања 3.95 m2
Тоалет 1.90 m2
Спална соба 14.30 m2
Спална соба 12.15 m2
Балкон 4.70 m2
Вкупно 76.00 m2