Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Тип 9 - Трособен стан 66 m 2

Стан тип 9
Стан тип 9
Стан тип 9
Стан тип 9
PlayPause
Стан тип 9
Стан тип 9
Стан тип 9
Стан тип 9
previous arrow
next arrow
Ходник 9.20 m2
Дневна соба и кујна 24.85 m2
Бања 4.10 m2
Спална соба 11.90 m2
Спална соба 10.35 m2
Балкон 5.60 m2
Вкупно 66.00 m2